Shoes, shoes, shoes #2

Ebay goodies #12

befunky_artwork.jpgtr

Blush ⁄⁄ Bracelet ⁄⁄ Necklace ⁄⁄ Bracelet ⁄⁄ Wallet ⁄⁄ Eyeshadows

I’m obsessed with Ebay! I love how cheap it is, or well.. Some of the stuff is. All the things I find are cheap! Love it.

2 kommentarer

  • Society Junkie

    Har du prøvet at bestille derfra? Er det nemt og sikkert nok? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fra Ebay?? Jeps! Jeg køber ting derfra hver gang jeg får løn.. Måske alt for meget jeg køber derfra, men kan simpelthen ikke lade være!
      Det er nemt, og hvis du vil have det 100% sikkert, vil jeg råde dig til at oprette en Paypal konto før du bestiller ting hjem fra Ebay! Paypal er 100% gratis at oprette! 🙂
      Der efter, vil det være en god idé at tjekke sælgerens side ud. Jeg køber ALTID fra dem der har flere af samme ting til salg, på den måde kan man være sikker på at det ikke er fup, og en anden ting er, at man skal tjekke sælgerens feedback procent. Jeg køber altid fra dem der har 98% eller mere, det er de mest troværdige sælgere, og ved dem der har 98% eller mere, dem har jeg ALTID fået mine ting fra.
      Du SKAL være opsat på at de fleste ting er fra Kina hvis du altså køber fra Ebay.Com og ikke Ebay.co.uk Dvs. at når det kommer fra Kina, så kan der snildt gå op til en måned før du motager dine ting, med mindre du har købt dig til en hurtigere levering, dette gør jeg ikke for at spare penge, da jeg ved at jeg får mine ting. Har været en “Ebay køber” I over et år nu, og jeg har ikke haft nogle problemer endnu! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoes, shoes, shoes #2